PREVENCIÓN DE RISCOS LABORAIS (PRL)
O pasado día 8 de xaneiro comezou un curso de Prevención de Riscos Laborais de 60 horas, dirixido ao alumnado dos perfís de Almacén e Limpeza.
En calquera posto de traballo, é necesario avaliar os posibles riscos aos que os traballadores e traballadoras podan estar expostos, para poder planificar e executar a actividade preventiva.
Con este obxectivo, fundamentalmente preventivo, o alumnado realizará este curso co fin de chegar a ser máis conscientes do seu entorno de traballo, da necesidade dunha boa organización e limpeza do mesmo, así como o correcto manexo de aparellos e produtos, para evitar accidentes innecesarios.
MANIPULADOR/A DE ALIMENTOS
A obtención deste certificado tamén pasa por unhas sesións de formación coas que se pretende dar información sobre a correcta forma de manipular calquer tipo de alimento, e asegurar a hixiene do produto final que se lle ofrece ao cliente.
Este curso xa foi realizado polo alumnado de Cociña e Restauración, Industrias Alimentarias, Comercio e Almacén polo que, xa poden pasar á fase de Prácticas co certificado correspondente.
Ningún comentario:
Publicar un comentario