venres, 2 de febreiro de 2018

CURSO DE PRL E MANIPULADOR/A DE ALIMENTOS

PREVENCIÓN DE RISCOS LABORAIS (PRL)

O pasado día 8 de xaneiro comezou un curso de Prevención de Riscos Laborais de 60 horas, dirixido ao alumnado dos perfís de Almacén e Limpeza.

En calquera posto de traballo, é necesario avaliar os posibles riscos aos que os traballadores e traballadoras podan estar expostos, para poder planificar e executar a actividade preventiva.

Con este obxectivo, fundamentalmente preventivo, o alumnado realizará este curso co fin de chegar a ser máis conscientes do seu entorno de traballo, da necesidade dunha boa organización e limpeza do mesmo, así como o correcto manexo de aparellos e produtos, para evitar accidentes innecesarios.

MANIPULADOR/A DE ALIMENTOS

A obtención deste certificado tamén pasa por unhas sesións de formación coas que se pretende dar información sobre a correcta forma de manipular calquer tipo de alimento, e asegurar a hixiene do produto final que se lle ofrece ao cliente.

Este curso xa foi realizado polo alumnado de Cociña e Restauración, Industrias Alimentarias, Comercio e Almacén polo que, xa poden pasar á fase de Prácticas co certificado correspondente.

Ningún comentario:

Publicar un comentario